Tips in Noordoost

Energieke Buren

Collectief aanbod spouw- en vloerisolatie en zonnepanelen!

Informatieavonden:

Woensdag 22 februari Pauluskerk Tuindorp

Dinsdag 7 maart Kinderboerderij Griftsteede

Donderdag 16 maart Kinderboerderij Griftsteede

Inloop:19.00 uur > Start 19.30 uur

Voor meer informatie en aanmelden: www.EnergiekeBuren.nl

Energieke Buren zijn een enthousiaste groep bewoners (vrijwilligers) die willen bijdragen aan het verduurzamen van Tuinwijk, Tuindorp-Oost en Tuindorp. Van Zonnig Tuindorp (zonnepanelen) zijn we in 2013 Energiek Tuindorp geworden en sinds 2017 heten we Energieke Buren.

Wij deden met plezier het voorwerk: informatie zoeken, aanbieders uitnodigen en het selecteren op basis van type product, kwaliteit, en de betrouwbaarheid van de aanbieder. En natuurlijk hebben we flink onderhandeld over de prijs en garanties.

Maak ook gebruik van de collectieve aanbiedingen van Energieke Buren voor: ο Spouwmuurisolatie   ο Vloerisolatie     ο Zonnepanelen

Technische kwaliteit bewezen en voorzien van goede garanties

 

Vragen stellen via WhatsApp

Sinds kort kunt u via 06-38146758 een Whatsapp-bericht aan de gemeente sturen. U krijgt tijdens kantooruren zo snel mogelijk antwoord op uw vraag. De gemeente probeert een half jaar of dit goed werkt.

Bezoekersuur gevangenis Wolvenplein

Bezoekersuur geeft uitleg over het functioneren als gevangenis, het justitiële systeem en bezoekers worden rondgeleid door de verschillende ruimtes.

Zaterdagmiddag 5 maart is er een rondleidingen waar iedereen zich voor kan aanmelden. De normale prijs is € 4 per persoon. Reserveren? Zie voor tijde en aanmelding onze site. Met familie of vrienden? Als groep kun je ook op andere tijden, dat gaat op aanvraag.

 KIJK OOK OP ONZE FACEBOOK PAGINA!!!