Jubileum Mens en Wijk

We hebben met de redactie een selectie van de meest tijdloze stukken uit de eerste vijf jaar gemaakt. Alle water- en architectuur-items en de straten waren de basis voor het boek. Toen zijn we gaan kijken welke items daar nog bij moesten, om alle hoogtepunten van de wijk wel terug te laten komen. Er is nog gauw een nieuwe foto van de Molen gemaakt en een nieuwe foto van de Paardenkathedraal. Sommige teksten moesten worden bijgewerkt, zoals de tekst over het Ooglijdersgasthuis. En we hebben een handig beknopt adressenoverzicht gemaakt.

Op woensdag 27 juni 2018 was de lancering van ons JUBLIEUMBOEK, in Griftsteede. Voor het eerste boekje hadden we raadslid Anne Marijke Podt en Linda Voortman, de nieuwe wijkwethouder gevraagd. Ze zijn allebei aan het woord geweest. We hadden alle oud-redactieleden uitgenodigd en een aantal adverteerders en betrokkenen. In totaal waren er 48 mensen.

De boekjes zijn (op de fiets) bezorgd bij 238 mensen in de wijk, die ooit hebben meegedaan aan een interview in Mens en Wijk, of hebben geadverteerd of meegewerkt.

Bekijk het boekje hier: Noordoostgids-LR